Kjennekroken

Jack Russell Terrier

2. januar 2019

Da skriver vi 2019 og vi ønsker alle et riktig godt og innholdsrikt nytt år!!!!

I fjor hadde vi to kull, 4 valper tilsammen. Buck, Wiggo, Jackie og Bolla (sistnevnte kan endre navn etterhvert), utvikler seg fint og er flotte, trygge og trivelige hunder/valper som blir spennende å følge videre! 

Gjengen her på Kjenne har økt med to små. Vi var heldige å få ei datter etter vår Willy fra Helga Hatlestad i Bergen. Vi ønsker Abby velkommen til oss! På papiret heter hun Konstansiana's Royal Viking Star.

Abby

I høst fikk Kjennekrokens Frøken Frøya et kull med tre valper her, og vi har beholdt ei snuppe selv. Foreløpig heter hun Bolla, men det er mulig det blir endring etterhvert, familien er ikke helt enige :)

Bolla

Om ikke lenge skal vi avgårde og hente en liten tass i Russland også. Rett og slett et resultat av to uker på sofaen  med feber og padden på fanget. Plutselig dukka det opp et bilde av en valp som var til salgs som traff meg rett i magen. Suuuperfin!!! Kjapp telefon til Tommy, melding til eier og neste dag fikk vi bekreftet at gutten kunne bli vår. Om ikke lenge henter vi ham hjem. Han heter Lovely Orange Ambassador og blir kalt Boss til daglig, det navnet beholder vi :)

  

Boss  (Lovely Orange Ambassador)

Ellers har vi planer om kull i vår/sommer, mer om det kommer litt seinere :)

Riktig godt nytt år ønskes fra oss!!