Kjennekroken

Jack Russell Terrier

24.08.2018

Dette blir første oppdatering i år...

Selv om det har vært et ganske rolig år, har det jo skjedd noe. Tyra ble mamma tidligere i år, men det ble bare en valp, en vakker gutt med navnet Buck. Han bor på andre siden av skogen her, vi går forbi på tur flere ganger i uka, og han utvikler seg til å bli en knakende kjekk kar. 

Willy har vært et par turer i utstillingsringen tidligere i år, beste hannhund med cert i Sandefjord og 4. beste hannhund på nordisk utstilling i Bø. Ellers har andre Kjennehunder også vært i aksjon, bl.a. Arthur og Karma til Rita Labori, de har begge fått flere cert i Norge og Sverige! Grattis!!!

Willy har vært på et par damebesøk i sommer og valper vil komme nå i høst, det gleder vi oss til. Selv om de ikke blir født her, er det spennende å følge med og ønsker oppdretterne lykke til!!

Selv har vi også et kull på vei, valper ventes ultimo september. Mamma er vår Kjennekrokens Frøken Frøya, pappa er en russiskfødt spanjol som er leaset til Knøtteliten i sommer. Mamma til den russiske spansken er født hos oss, så det var veldig kjekt å teffe ham og låne ham til Frøya. Litt nytt og litt "gammelt" og kjent. Vi gleder oss :)

 

Mamma Kjennekrokens Frøken Frøya

Pappa Algrafs Viktor for Anroal

***************************************************************************