Kjennekroken

Jack Russell Terrier

16.11.2017

Forrige helg ble en morsom utstillingshelg for Kjennehunder. Vi fikk lyst til å sende gratulasjoner til flinke eiere!!

Lise Rolandsen Haaland var på utstilling i Fitjar på søndag med Vilma (Kjennekrokens Infinity). Det gikk helt strålende, Vilma ble beste tispe og fikk sitt første cert. Gratulerer så mye med superflott resultat!!

Vilma

Rita Labori var på utstilling i Letohallen med Arthur (Kjennekrokens Picasso's Dream) og Karma (Kjennekrokens Carisma). Lørdag ble Arthur 2. beste hannhund med cert og Karma ble beste tispe og BIM, også hun fikk cert. På søndag ble Karma 2. beste tispe, også nå med cert, og Arthur fikk sitt andre cert og ble best i rasen!!! Vi gratulerer så mye med strålende resultater!!

Rita og Arthur og Arthur og Karma

**************************************************************

09.11.2017

Nå har jeg endelig fått oppdatert hjemmesiden vår igjen. Våre hunder har fått en skikkelig oppdatering. Vi har et par som har gått over i pensjonistenes rekker, bl.a. Nicky fra Russland.

Et av stedene Nicky liker seg best :)

Hun har nå hatt 3 kull, 3 stooore kull og gitt oss flere flotte hunder. Lille Lita er siste tilskudd til flokken vår, og vi håper hun vokser seg feiende flott på alle måter. Vi er godt fornøyd så langt, hun må bare bli litt større. Ellers har Tyra, datter til Tilla også fått egen side nå.

Willy har vært på flere utstillinger i det siste, og tilsammen har han fått 5 res cert. Han vokser seg vakrere og vakrere og han er morsom å ha med seg rundt. Alltid så glad og god. Sist var også Tyra med, da reiste vi til Växjo i Sverige på internasjonal utstilling. Langt over 20 tisper, og Tyra ble nr 3 med res cert. Det var morro :)

Ellers har vi avtalt med Solveig Naadland å låne hennes Tor til Tyra når hun kommer i løp om ca en mnd tid. Planlagte kull er derfor oppdatert.

Tyra (Kjennekrokens Miss Picasso Design)

*****************************************************

4. mars 2017

Så glad man blir når man får hyggelig telefon på formiddagen med beskjed om at Kjennehund ble best i rasen på nasjonal utstilling i Letohallen. 19 påmeldte, så det var ingen "walk over" :) Gratulerer så mye, Rita Labori, med Kjennekrokens Carisma "Karma". Vi blir så glade på deres vegne!!

*******************************************************

19. februar 2017

Idag dro Tommy og Willy på internasjonal utstilling i Bø i Telemark. Det gikk nesten hele veien til topps, 2. beste hannhund med res. cert. Stolt av gutten vår.

******************************************************

20. januar 2017

Igår kom Diva (NUCH Kjennekrokens Suit Me Just Fine) og Icon (NUCH Russellville's Ironjack Icon) sine valper til verden. Diva er veldig flink mamma som passer godt på sine små. Det ble 5 valper, ei jente og fire gutter. Alle virker vitale og sterke og alle har lagt på seg det første døgnet.

 

Diva og en liten gutt - Alle Divas valper, jenta til høyre.

 

********************************************************

 

9. januar 2017

Nytt år og nye muligheter. Godt nytt år ønskes fra oss på Kjenne!

Vi håper 2017 blir et innholdsrikt og spennende år sett med oppdretterøyne. Nå er det ca 2 uker igjen til Diva og Icon skal ha sine små. Diva vokser og idag kunne jeg kjenne små spark i magen.

  

Diva og Icon

Forhåpentligvis har vi også flere små på vei. Vi har ei datter etter multichampion Beaconway Scotch N'Coke og Dorte Martina Hot Line. Hun bor til vanlig hos Line og Iver i Lillehammer. Hun begynner å bli ei voksen dame nå, men vi håper inderlig hun kan gi oss noen små. For oss er hun en svært spennende hund. Hennes helsøster Wilma er noe av det beste, herligste og mest verdifulle vi har hatt både i hverdagen, i utstillingsringen og i avl. Nå håper vi Selma også kan gi oss noe spennende vi kan kose oss med og forhåpentligvis bygge videre på i framtiden. Som individ er hun kanskje ikke like helstøpt som søsteren Wilma sett med utstillingsbrillene på, men har mange svært gode kvaliteter som vi virkelig ønsker å ta med oss videre.

 

Selma (Kjennekrokens Summer Wonders)

Vi har vært så heldige å få låne Lena og Martin Lövdahl Fasths SV V-2016 DK V-2016 Ell-Ell's Kingdom Hearts "Max" til Selma. Tusen takk for det, og takk for at dere tok så godt vare på Selma da hun var hos dere!!

Nå er Selma hjemme i Lillehammer igjen hos familien sin, men det rapporteres om spisevegring og mye hvile, så vi krysser fingre gule og blå for valper i februar!

SK V-2016 DK V-2016 Ell-Ell's Kingdom Hearts "Max"

Ellers har vi startet året med en liten tur til My Dog 2017 i Gøteborg med Willy (Kjennekrokens Last Man Standing). Der var det internasjonal utstilling 5. januar med 43 påmeldte Jack Russell. Willy vant sin klasse, juniorklassen, fikk CK og nydelig kritikk, og endte tilslutt opp som utstillingens 4. beste hannhund. Det er vi godt fornøyde med!! Rita Labori var også på utstillingen med Arthur (Kjennekrokens Picasso's Dream) og Karma (Kjennekrokens Carisma). Begge fikk excellent og CK, og Karma ble også 4. beste tispe. Gratulerer Rita!!

"Willy" Kjennekrokens Last Man Standing

[counter]