Kjennekroken

Jack Russell Terrier

25. september 2014

Nok en gang sendes gratulasjoner nordover. Den 6. september ble Frodo (Kjennekrokens Hunters Boy) BIR BIG og BIS 4. Gratulerer så mye Kari Anne!! Forrige helg var både Kari Anne i ringen med Frodo og Victoria med Diva (Kjennekrokens Suit me Just Fine) på dobbeltutstilling på Sortland. Kari Anne og Frodo BIR og BIG 3 begge dager, Victoria med Diva BIM begge dager. Gratulerer så mye begge to!!!!!!

Ellers vokser valpene til Nicky og Terry seg flotte og fine. Nye bilder på valpesiden.

Til slutt må jeg bare legge ved et bilde av gode Thea, hun er fra vårt aller første kull på Kjenne, 8 år gammel. Her har hun gravd etter jordrotter, og når man kommer til røtter, er kjeften god å ha til hjelp :D Eier Anette tok dette bildet - elsker sånne bilder jeg da.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

30. august 2014

Vi vil gratulere Victoria med Diva (Kjennekrokens Suit me Just Fine) med flotte resultater i utstillingsringen forrige helg. Det ble 2 ganger BIR og BIG 2 og BIG 3! Gratulerer så mye!!!!

Den 21. august ble Troja (Dorte Martina Hot Line) 10 år gammel!! Hun var vår andre JRT og vår første JRT tispe. Hun ligger bak som mamma, mormor, oldemor eller tippoldemor til alle hunder med navn Kjennekroken "ett eller annet". Vi er veldig glade for at vi fikk kjøpe denne supre hunden, hun har gitt oss mye glede gjennom sitt herlige vesen. Ei flott tispe å ha som stammor. Hun har gitt fine barn, hun har aldri vært syk eller skadet, hun har supert temperament og er en flott oppdrager. En stor takk rettes til Dorte Martina for at vi var så heldige å få Troja hjem til oss fra Danmark,! En takk også til Ingrid Olsen, kennel Brösing i Sverige for tips og hjelp til import!!!!

 

12. august 2014

Igjen er det alt for lenge siden sist oppdatering og jeg vet knapt hvor jeg skal begynne. Kjennekrokens Suit Ophia "Opi" etter Mille og Otho har blitt junior champion i Russland!! Irina gjør en kjempejobb med henne, Thanks Irina!!

Hun blir da Kjennekrokens 8. champion og 7. utstillingschampion. Vi har nå Kjennehunder som er champions i 6 ulike land ; Norge, Sverige, Nederland, Belgia, USA og nå Russland. YEY!! Litt stolt av det :)

Videre har Kari Anne fått flere flotte resultater med Frodo (Kjennekrokens Hunters Boy) den siste tiden. I disse dager er de hjemme fra en tur i Finland med to finske cert, to cacib og en flott plassering på World Dog Show i Helsinki. Gratulerer så mye Kari Anne!!

Ellers har vi hatt en super sommerferie, med og uten hund. Høydepunktet med hund skjedde nok idag. Vårt lille russiske fyrverkeri av en liten lykkepille, Nicky, fødte 7 velskapte vitale guttevalper. Vi er fryktelig spente på dette kullet, herlige foreldre synes vi ;)

Her er resultatet:

Mer om kullet og bilder av valpene på siden "Valper/Litters" ;)