Kjennekroken

Jack Russell Terrier

30.10.2013

Begynner litt stolt med denne:

Sønnen til Mille og Kevin som tok turen over Atlanteren til oppdretter og veterinær Melissa Wilson i USA, har nå blitt utstillingschampion. Morsomt når det har gått så bra :)

Ellers begynner valpene til Wilma og Otho å vokse seg vakrere og vakrere. Fortsatt et par ledige valper hvis interesse.

 

 

24.09.2013

Litt har skjedd siden sist oppdatering. Nesten alle valpene til Mille og Otho har forlatt "redet". Nå er det kun igjen ei lita snuppe som vi skal beholde selv, og ei søster som venter på de siste vaksinasjonene som trengs for å starte sitt nye liv hos en hyggelig familie på Svalbard. De andre har reist til Oslo, Nummedalen, Bodø og Russland, og vi ønsker de nye familiene deres lykke til med nytt familiemedlem. De første tilbakemeldingene har vært svært så gode - takk for det!!! Det varmer et "oppdretterhjerte.

I utstillingsringen er det også noe nytt. Kjennekrokens Spirit of Norway har vært i Belgia og fått cert og blitt Brussels winner, gratulerer til Anja! Broren Kjennekrokens Norwegian by Nature har vært på show i USA og fått 9 poeng og en major win. Da mangler han 6 poeng og en major for sitt championat der borte. Vi krysser fingre for fortsettelsen! I Bardu har Kjennekrokens Hunters Boy "Frodo" blitt BIR * 2 i helga og fått sitt tredje cert i en alder av 10 mnd. Gruppeplasseringer har det også blitt. Gratulerer så mye Kari Anne!

Kari Anne og Frodo i ringen

Videre har halvbror Messi blitt BIR på NKKs internasjonale utstilling i Stavanger helgen før. Gratulerer så mye Merethe med familie!

Sist men ikke minst har "vi" fått en ny champion fra Kjenne, den 6. i rekka. Store gratulasjoner sendes til Sara og Nung i Sverige med sin Nova med SUCH!! Hun er også halvsøster til Frodo og Messi.

I disse dager venter vi på nok en liten familieforøkelse på Kjenne. Denne gang er det Wilma som går med stor mage, og nå er det nok ikke lenge igjen. Den 28.08.08 fikk Wilma sitt første kull, og det var med vår egen Otho. 7 valper kom til verden den gang, og det kullet var vi veldig fornøyde med! De var nydelige som babyer og vokste seg opp til å bli nydelige voksne også - både på utsiden og på innsiden. To av gutta ble testet mentalt av dyktige personer med supert resultat. Flere har flotte resultater fra utstillingsringen. Dette var valper/voksne som typemessig traff oss midt i hjerterota. Vi ønsket derfor å gjenta denne kombinasjonen, og håper på like gode hunder denne gang.

 

22.07.2013

Når det går så lang tid mellom hver oppdatering, vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne.. Noen Kjennehunder har vært i ringen, bl.a. Kari-Anne med Frodo. Et par BIS og andre gode resultater. Gratulerer!!!

Videre kan vi gratulere to brødre som også har fått gode resultater. Nate (Kjennekrokens Norwegian by Nature) i USA har vært på to utstillinger med 2 x BIM som resultat. Congratulations Melissa!! Veldig stas med sånt resultat fra andre siden av kloden :)

Broren til Nate, Spirit (Kjennekrokens Spirit of Norway) har blitt juniorchampion i både Nederland og Belgia! Hurra og congratulations to Anja and Leon!!

Nate og Spirit har også blitt storebrødre for få dager siden. Mille fødte 6 nydelige valper 18.07.2013 på ferietur i Valdres. Fødsel gikk helt fint, og de første dagene tilbragte den nye familien i matfars koffert. Nå gleder vi oss til mye valpekos i sommer! mer om kullet på siden "Valper/Litters".

 

......jo, også har jo vår Herman (Kjennekrokens Lonesome Traveller) som bor hos Victoria og Sasa blitt Norsk utstillingschampion :D Gratulerer og Takk Victoria og Sasa!

24.04.2013

Har endelig fått oppdatert litt under "våre hunder". Flokken har økt med noen søte små. Ellers har vi vært på et spennende kurs i pelstrim og handling med Mia Ejestad på Drammen hundepark. Tilla, Nicky og Wallander fikk være med og matmor læte masse spennende nytt. Ei superkjekk helg med trivelige folk og flotte hunder!

  

20.03.2013

En av Birgits sønner, Birger (Kjennekrokens Hunters Bullet) fra siste kull debuterte i utstillingsringen i helga. Det var på Norsk Terrier Klub sin utstilling i Kristiansand. Eier Tanya Susegg gjorde en super jobb med ham og endte som BEST IN SHOW valp. Dommer Helge Kvivesen skrev i sin kritikk masse flotte ord, bl.a. at han var en særdeles lovende valp. Skikkelig morsomt! Gratulerer Tanya - super jobb du gjør!!!

03.03.2013

Det blir fullstendig feil å ønske godt nytt år i mars, men gjør det likevel; Godt nytt år!

 Så sein har vi vel aldri vært med å oppdatere hjemmesiden. Det betyr ikke at ingenting har skjedd på hundefronten, snarere tvert i mot! Birgit hadde et herlig kull i vinter som alle har flyttet ut til flotte familier og tilbakemeldingene har vært gode. Det er alltid veldig kjekt! Lykke til alle sammen!

Nicky

I februar hentet vi hjem ei vidunerlig lita søt snuppe fra Russland. Vi må bare rette et STORT takk til Irina på kennel Algrafs for denne herlige lille jenta. Et fyrverkeri av en hund, et herlig temperament, en super helhet og mange flotte detaljer. Hun heter Algrafs Trinity Specially, vi kaller henne Nicky. Hun vil få egen side etterhvert!

Vi har også fått en vakker liten svensk gutt i hus. Ingrid Lundkvist på kennel Glenriska har ei vakker tispe, Tosca, som fikk 4 nydelige barn med vår Webber i jula. Helt fra Ingrid begynte å tenke på denne kombinasjonen, var vi snare med å lufte vår interesse for en valp fra dette kullet. Resultatet ble Glenriska Nice N'Easy. Vår Wilma er farmor, Webber er pappa, så vi ville finne et "W-navn" til ham. Når han kommer fra Ystad, ble valget enkelt. Vi kan stolt prensentere lille Wallander.

 Tusen takk Ingrid for denne lille herlige gutten! Han er en utrolig vakker liten valp han også. Herlig temperament, nydelig hode og kropp og flere flotte detaljer. Vi hentet ham hjem på torsdag og han fant seg godt til rette med nye to- og firbeinte venner umiddelbart. Vi har ikke rukket å ta noen gode bilder av ham ennå, men det kommer. Han vil også få egen side etterhvert.

I går var Helga Hatlestad på utstilling med Lexi, Kjennekrokens Miss Galaxy. Vi gratulerer med dagens beste hund i rasen!

Lexi

Vi hadde planer om to kull i vår, Wilma og Mille. Når Wilma kom i løp, kjente vi at vi hadde behov for en liten pause fra valper og kose oss litt ekstra med de voksne, så det får bli litt seinere i år. Mille kommer snart i løp. Pappa er ikke 100% bestemt ennå, det står mellom to flotte gutter. Mer informasjon vil komme på valpesiden når vi har fått jobbet oss gjennom ambivalensen ;-)