Kjennekroken

Jack Russell Terrier

 Kjennekrokens Miss Gold Design "Mille"

Født 12.10.2009

Eyes ok, patella ok, 26 cm, 5,5 kg, all teeth and correct bite.

Several CK, two CAC.

Pedigree

Lille Mille kom til verden her på Kjenne høsten 2009. Allerede før hun var født, hadde vi et håp om ei lita jente som vi skulle beholde. Siden vi allerede har 4 hunder boende hjemme, tenkte vi at det kunne være greit å finne en familie hvor hun kunne bo til daglig. Vi og Mille var heldige, Kjersti og Thomas Waskaas i Porsgrund ønsket å gi henne et godt hjem. Fra før hadde de en sønn etter Thea og Otho, så Mille fikk en "storebror" med på kjøpet og trives veldig godt med sin nye familie.

Mille er ei lita energibombe med masse humør og livsglede. Hun er høyt og lavt og liker det meste. Hun ser ut til å få et godt eksteriør også, så vi krysser fingre for at denne lille dama vil utvikle seg bra og bli en fin representant for sin rase :-)

Thomas har jobbet godt med Mille og har deltatt på flere valpeshow. BIS 2 er Thomas og Milles beste resultat fra utstillingsringen. Hun har fått flere gode kritikker. Som junior har hun fått CK. På hennes egen hjemmeside finnes mye mer informasjon om Mille og hennes liv med Thomas, Kjersti, Fredrik og Mac.  www.macthejack.net