Kjennekroken

Jack Russell Terrier

 Dorte-Martina Hot Line "Troja"

Født 21.08.2004

Eyes ok, patella ok, 27-28 cm, 6 kg, all teeth and correct bite.

Several CK and two CAC, one res cacib.

 Pedigree

Troja er ei lita dame fra Danmark. En stor takk rettes til Dorte Martina for at vi fikk denne herlige godjenta hjem til oss! Hun er livlig, våken, aktiv, modig, uredd, vennlig og selvsikker. Alt en JRT skal være. Til og med når hun sover virker det som hun har kontroll og får med seg alt som skjer. Ingenting går henne hus forbi. Er vi inne, finnes hun på et fang eller i en vinduskarm. Kommer du innom, møter hun deg før du kommer ut av bilen. Superlykkelig!

Troja er stammor til våre avlstisper. De vi eier i dag er enten barn eller barnebarn til Troja. Hun har ikke vært syk en eneste dag i sitt liv, hun er sterk, aktiv og ei herlig lita frøken å ha i hus. Ute på tur er hun alltid på jobb. Hun har stor jaktlyst, og tror hun er fuglehund, elghund, drivende hund og hi-hund. Så bør det vel kanskje nevnes at hun har vært med på hi-trening på kunsthi en gang uten stor suksess. Hun var ikke redd reven, men skjønte ikke helt konseptet med å bjeffe. Til vanlig er det en forbudt-ting her i huset, så hun satt ivrig foran reven og "sang" av full hals. Men går vi på et hi i skogen, er hun raskt på vei ned. Det får hun ikke lov til, her er det mye mer grevling enn rev i skogen, og det ønsker vi ikke at hun skal treffe på. Hun er en fantastisk mamma og oppdrager. Svangerskapene har hun tatt lett, fødsler har gått fint og hun er ei svært omsorgsfull mamma. Hun er også en ener på oppdragelse. Aktivt går hun inn i leik med valpene og gjennom denne leiken viser hun dem hvor de befinner seg på rangstigen på en god og bestemt måte, samtidig som hun bygger dem opp. Det er helt fasinerende å se denne dama i aksjon med valper. Når vi har andre valpekull på Kjenne, er hun aktivt med i oppdragelsen når valpene vakler ut av valpekassa. Hun setter også stor pris på å amme, selv uten melk, gjøre rein valpene og annet forefallende arbeid. Dette er ei tispe man bare må elske. Vi er veldig glade for at Troja kom til oss som første tispe. De egenskapene hun har og gir videre til sine avkom, er for oss gull verdt!!

Hennes mor og far er livmorimporter fra Australia. Begge er godt premierte og har i tillegg et fantastisk gemytt. Troja har selv flere gode kritikker og resultater fra utstillingsringen. Hun har flere cert og CK. Troja er 27 cm høy, sjekket for patella ua og øyelyst ua, sist når hun var 6 år gammel. Troja har alle tenner og korrekt saksebitt.