Kjennekroken

Jack Russell Terrier

         Kjennekrokens Hope Hunter "Birgitt"               Født: 11.10.2007

Eyes ok, Patella ok, 27 cm, 6 kg, all teeth and correct bite.

Several CK from shows.

Pedigree               Offsprings

Birgitt er født her på Kjenne og er datteren til Otho (NUCH Bluebonnet's Cape Otway) og Thea (Kjennekrokens Engelshøn Glad, etter Troja og Titus). Hun deleies med min søster og hennes familie på Nøtterøy i Vestfold, og bor hos dem. Men hun er stadig på besøk hos oss, og er en herlig lita jente å ha i hus. Birgitt er 27 cm høy, er øyelyst og patellasjekket uten anmerkning. Hun er en lett bygget dame, og har en fin konstruksjon. Hun har alle tenner og korrekt saksebitt. Hun har 3 CK fra utstilling.

Birgitt er ei trivelig dame som er hyggelig og grei å være sammen med. Hun er veldig glad i mennesker, alder spiller ingen rolle, ei heller aktivitet. Hun liker å spille fotball eller slappe av på et fang. Hun går også godt sammen med de fleste hunder. Hun bråker ikke med noen og trenger heller ikke være øverst i rang. Hun har det helt fint lengre ned på rangstigen, bare hun får være med.

Birgitt er med på det meste, og tar utfordringer på strak labb. Ei veldig hyggelig dame som de fleste trives sammen med. Birgitt lever et aktivt liv med familien sin, og sees gjerne i seilbåten eller i vannet. Hun er selvpålagt "vanngjeterhund" noe som innebærer at hvis noen i flokken hennes (les familien) skulle befinne seg i vannet, er ikke Birgitt forøyd før hun har fått gjetet dem på land igjen ;-) En oppgave hun trives godt med, da vann og svømming er en av hennes favorittaktivteter. Mat er også av enorm interesse for denne dama. Skulle det være en smule på gulvet etter en rest av en matpakke i en av guttas ransel, ja da finner Birgitt det. Som enkelte andre Kjennehunder, er heller ikke denne dama enkel å holde slank!

Birgitt har hatt to kull her på Kjenne. Første kull var pappa NUCH Knøttelitens Reggae Gold's Rasta. Det resulterte i 3 hyggelige og fine gutter. To av dem har to gruppeplasseringer fra valpeshow og CK fra utstilling. Andre kull var med SUCH Vällhagas Gård Master of Puppies, det ble en gutt og 6 jenter som ser ut til å utvikle seg fint. Birgitt hadde greie svangerskap og føder på en måte som får enhver mamma til å bli misunnelig. Super form, et par pressrier, så kom den ene etter den andre ut. Birgitt er også en snill og omsorgsfull mamma.