Kjennekroken

Jack Russell Terrier

 NUCH Bluebonnet's Cape Otway "Otho"

Født: 28.06.2005

Patella ok, 30-31 cm, 7 kg, all teeth and correct bite.

NUCH, group placings, best male N Open Show 2008 (100 enteries)  

Pedigree          Offsprings

Otho ble født hos Jan og Millan Ericsson på kennel Bluebonnet's i Sverige. Han hadde tre søsken, og når vi var på besøk, var det bare en gutt som ikke hadde fått nytt hjem. Vi synes Otho var ubekrivelig vakker, vårt førstevalg og det var kjærlighet ved første blikk. Stor takk til Millan og Jan for denne herlige og vakre gutten!

Otho har vært Kjennekrokens utstillingsalibi og godgutt. Han har et herlig gemytt og er mesterlig skrudd sammen. Han beveger seg lett, fritt og effektivt og er en fryd for øyet. Han har verdens snilleste øyne, og det stemmer godt overens med hans væremåte. Han er glad i alt og alle, og går ikke av veien for en god leik. Han hopper opp og ned til han får den kontakten han ønsker seg. Støter han bort i andre hunder som ikke er like ivrige på kontakt, er Otho snar om å underkaste seg. En deilig egenskap synes vi. Han bråker aldri med noen. På tur er han alltid på jobb, og synes det er stor stas å følge spor i skogen. Han er en gentleman med damene her, og er det valper i huset, er Otho en tålmodig, leken og snill onkel.

Otho har gjort det svært godt i utstillingsringen. Han har flere BIR-plasseringer, gruppeplasseringer og nydelige kritikker. Det som går igjen på kritikkene hans er nydelig hode, gode proporsjoner og vinkler, samt gode bevegelser. Otho er 30 cm høy. Han har alle tenner og korrekt saksebitt.

Vi kjenner godt til både mor og far til Otho, og deres gemytt er av den samme karakter. Sosiale, ivrige og trygge hunder. I tillegg har de gjort det svært bra i utstillingsringen, både i Sverige hvor de bor og i andre land. Begge er av australske linjer.

Otho har flere flotte barn med samme herlige temperament.