Kjennekroken

Jack Russell Terrier

     Multichampion Beaconway Scotch N' Coke      Født: 20.07.2001

PLL clear by DNA, patella ok, 29-30 cm, 7 kg, all teeth and correct bite.

AUCH SUCH ITUC LUCH INTUCH Nordisk vinner 2003

Pedigree

Eies av Ingrid Olsen, Kennel Brösing

Scotty var begynnelsen på vårt JRT-eventyr...


Når vi begynte å lure på om JRT var hunden vi skulle ha, begynte endeløse uker og mnd leit etter bilder og alt som vedrørte JRT på nettet. På en webside i Australia fant vi den vakreste hunden vi noen gang hadde sett!!! Gleden var enorm da vi så han var solgt til Ingrid Olsen i Sverige. Vi reiste på besøk til Skåne, og traff Scotty som bekreftet at dette var alt hva vi ønsket oss. Noen mnd seinere fikk vi en vakker sønn etter ham, Titus.

 
Ved flere anledninger traff vi igjen vår store helt, Scotty, og vi utviklet et godt vennskap med eier Ingrid Olsen. Da vi fikk høre at Ingrid var på utkikk etter et varig hjem til gutten sin, var vi ikke seine om å si at det var plass til ham på Kjenne. Gleden var enorm den dagen Ingrid tok kontakt og sa at Scotty kunne bo med oss. Vi hentet ham i oktober 2007. Vi klyper oss fortsatt i armen med tanke på at hunden vi forelsket oss i for mange år siden, nå faktisk bor hos oss.

Vi var litt spente på hvordan det ville være å introdusere en 6 år gammel gutt til resten av gjengen her. Thea hadde valper, Troja hadde begynt å lukte godt like før løpetid og Otho på 2 år passet på damene sine. Mye lå til rette for at dette skulle gå galt. Men vi visste at ingen av hundene var bøller, og møtet gikk over all forventning. Ved et par anledninger de første dagene, gikk Otho litt på stive bein mot Scotty. Da la han seg ned og så en annen vei. Det tok ikke mange dagene før vi senket skuldrene og så at alt var greit.

Scotty er en nydelig hund både utenpå og inni. Han er så GLAD!!!! Halen går bare du ser i hans retning. Han elsker å ligge på fanget til far, han er rolig inne og aktiv på tur. Inviterer jentene til lek, er han ikke sein å be. Han og Otho er som brødre.

 

Scotty er sparsomt brukt i avl, men er pappa til flere champinons og to verdensvinnere. Han finnes i stammen til mange flotte hunder i hele Europa - vi forstår hvorfor ;-) Scotty er kongen!